Saturday, September 4, 2010

Alavis kloubní výživa pro koně

Alavis Dual je časem prověřená a veterináři doporučovaná intenzivní kloubní výživa pro koně s výrazným regeneračním a chondroprotektivním účinkem. Účinnými látkami jsou zde glukosamin sulfát + chondroitin sulfát.

Glukosamin sulfát a chondroitin sulfát tvoří přirozenou součást kloubní chrupavky a synoviální tekutiny. Chondroitin sulfát má výraznou schopnost vázat ve tkáni vodu. Zabezpečuje tak správnou funkci chrupavky, její pevnost, pružnost a odolnost.

Jak Alavis Dual účinkuje?

Účinek zahrnuje podstatné zmírnění kloubních obtíží, zlepšení pohyblivosti a zpomalení, případně zastavení dalšího poškozování kloubů a to bez jakýchkoliv závažných vedlejších účinků. Alavis Dual pozitivně ovlivňuje kondici koní. Jeho užíváním lze zajistit dobrou pohyblivost i u koní vyššího věku.

Pro koho je Alavis Dual vhodný?

Vhodné pro:

* hříbata již od 3. měsíce stáří
* mladé koně
* sportovní a dostihové koně
* pracovní koně
* koně vyššího věku
* koně s akutními, chronickými a degenerativními procesy v kloubech

Alavis Dual je intenzivní kloubní výživa pro koně, která nejenže vyživuje kloubní tkáně, chrání a regeneruje klouby, ale také zmírňuje bolesti, zlepšuje pohyblivost a zpomaluje až zastavuje další poškozování kloubních chrupavek.

Výsledkem podávání je prodloužení aktivního věku vašeho koně. Více o dávkování, způsobu podávání nebo ceně najdete na: Alavis kloubní výživa pro koně

Mohlo by vás zajímat:

V čem se krmivo Platinum liší od ostatních kvalitních krmiv?
Kloubní výživa pro štěňata - Nutnost nebo komerční tah?

No comments:

Post a Comment